Om oss

Vi är ett företag som tar oss an allt som gäller tak och taksäkerhet i hela Stockholmstrakten. Vi är baserade i Hässelby och består av ett glatt och serviceinriktat gäng som har gedigen vana och utbildning inom området. Vår strävan är att få bli ditt förstahandsval när det gäller taket och vi skriver gärna avtal om snöröjning och snöskottning.

Vi är kompetenta och effektiva

Personalen är viktig för oss. Våra medarbetare har utbildning i taksäkerhet och takvärme, certifikat för heta arbeten och dessutom kunskap om lagar och regler enligt Arbetsmiljölagen. Vi lämnar garanti på arbetet och du kan som privatperson utnyttja ditt ROT-avdrag för delar av arbetskostnaden.

Våra anställda arbetar effektivt och entusiastiskt och är experter på det de sysslar med, så att du vet att du får den bästa servicen och kan lita på att det blir ett fullgott resultat. Har du frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss. Vi ställer upp med kompetenta medarbetare som gör sitt bästa för att du som kund ska bli nöjd med oss.

Enkelt att få hjälp av oss

Oavsett om du har ett litet uppdrag åt oss, vill skriva avtal, beställa takmålning eller installera värmekabel i Stockholm, är du lika viktig för oss och vi tar oss an alla dina frågor med lyhördhet och intresse. För oss är alla kunder värdefulla, och vi lyssnar på dina önskemål och krav. Med vår långa erfarenhet av frostskydd vet vi vilka åtgärder som är viktigast att prioritera. Du kan lita på att vi gör allt för att ditt tak ska bli både snyggt och säkert.