Våra tjänster

Vi hjälper dig med allt som behövs för ditt tak. Våra kunder finns i hela Stockholmstrakten och vi har stor erfarenhet av arbete på tak och kunskap om alla lagar och regler. Vi utför protokollförd takbesiktning och sätter upp säkerhetsanordningar och fallskyddssystem. Vi sätter upp takbryggor med räcken och vajrar enligt Arbetsmiljölagens krav. Värmekabel som smälter snö kan vi också installera. Dessutom underhåller vi tak genom att göra takmålning. Man kan också anlita oss för snöskottning och snöröjning, och vi skriver gärna avtal med våra kunder.

Värmekabel smälter snö och is

Värmekabel i Stockholm kombinerat med snörasskydd är både bekvämt och arbetsbesparande för husägaren, eftersom man i princip slipper skotta. Man undviker frostsprängning enklast i Stockholm med takvärme och slipper också riskera att det faller ner istappar eller snömassor från taket. Vi har många nöjda kunder och vi kommer gärna och installerar värmekabel hos dig också.

Vi kan även installera alla andra säkerhetsanordningar som behövs på ditt tak. Arbetar man på taket ska man vara fastspänd hela tiden, och vi kommer gärna och inspekterar taket och ger råd om åtgärder.

Underhåll och åtgärder

Har man plåttak bör det målas innan det bildas korrosion, och vi utför takmålning åt många nöjda kunder runt om hela Stockholm. Vi är mycket kompetenta och har exempelvis både utbildning i taksäkerhet och certifikat för heta arbeten. Snöröjning och skottning på taket kan vi också göra. Det är ofta halt och lutande underlag, så det vill många ha hjälp med och vi skriver gärna avtal om det. Vi vill gärna bli din totalleverantör när det gäller taket.