Slipp snöskottning med värmekabel

Har du tröttnat på att skotta snö och vara rädd för att det faller istappar från ditt tak så finns det ett enkelt och bekvämt sätt att slippa det. Om du låter oss montera en värmekabel på taket och komplettera med snörasskydd så smälter snön undan och rinner ner i stupröret. Det är smidigt för dig och bra för din fastighet också. Dessutom kan du vara bortrest utan att tänka på att det bildas is och snö hemma på taket. En värmekabel i takfotsränna och stuprör ger dig frihet från extrajobb och bekymmer, och det blir bra livskvalitet för både dig och ditt hus.

Värmekabel skyddar din fastighet

Genom att en värmekabel leds runt där det brukar samlas snö och is, hinner det inte bildas några istappar eller snöbollar. Snörasskyddet tar hand om snön och värmekabeln smälter den. Du slipper modd och rasrisk, eftersom vattnet rinner bort direkt. Dessutom skyddas din fastighet i Stockholm med frostskydd mot risken för frostsprängningar på taket, så det är en god idé att kontakta oss för en installation av värmekabel i Stockholm. Du håller rör och rännor frostfria på ett enkelt sätt utan att behöva jobba eller tänka på det. Vi kommer gärna och tittar och lämnar en bra offert till dig.

Taksäkerhet hela tiden

Taksäkerhet är viktigt, och vi kan hjälpa dig med alla anordningar du behöver för att tryggt kunna gå upp på taket. Även hantverkare har nytta av att ditt tak har stegar och fallskydd. Vad som finns på taket tänker man inte så ofta på, för man ser det inte. Gamla vajrar och stegar sitter där de sitter utan att man funderar på om de håller eller är trasiga. Men det är viktigt att taket hålls i gott skick, för det är utsatt för väder och vind hela tiden. Man behöver göra en kontroll då och då. Vi är experter på tak, så kontakta oss så hjälper vi dig med allt du behöver få besiktigat eller uppsatt. Du utnyttjar ditt ROT-avdrag som privatperson för delar av arbetskostnaden, och dessutom kan du vara trygg med att ha sett över ditt tak och dess funktioner. Välkommen till oss!