Vi är kompetenta och effektiva

Personalen är viktig för oss. Våra medarbetare har utbildning i taksäkerhet och takvärme, certifikat för heta arbeten och dessutom kunskap om lagar och regler enligt Arbetsmiljölagen. Vi på Montiva Service AB lämnar garanti på arbetet och du kan som privatperson utnyttja ditt ROT-avdrag för delar av arbetskostnaden.

Enkelt att få hjälp av oss

Oavsett om du har ett litet uppdrag åt oss på Montiva Service AB, vill skriva avtal, beställa takmålning eller installera värmekabel i Stockholm, är du lika viktig för oss och vi tar oss an alla dina frågor med lyhördhet och intresse. För oss är alla kunder värdefulla, och vi lyssnar på dina önskemål och krav. Med vår långa erfarenhet av frostskydd vet vi vilka åtgärder som är viktigast att prioritera. Du kan lita på att vi gör allt för att ditt tak ska bli både snyggt och säkert.

Välkommen till oss på Montiva Service AB

Våra anställda på Montiva Service AB arbetar effektivt och entusiastiskt och är experter på det de sysslar med, så att du vet att du får den bästa servicen och kan lita på att det blir ett fullgott resultat. Har du frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss. Vi ställer upp med kompetenta medarbetare som gör sitt bästa för att du som kund ska bli nöjd med oss.